2012-05-05

New In

Sorruin taas shoppailemaan.. Ja just kun olin vakaasti päättänyt olla ostamatta mitään ennen ystäväni tänne tuloa. Mutta toisaalta: jos French Connectionissa on kaikki naisten normaalihintaiset paidat -40%, voi tehdä pikkupoikkeuksen. Ja miten ihania paitoja siellä olikaan!! Kesäksi oli tullut ihania pastillivärejä, sekä räikeämpää pinkkä ja keltaista. Materiaaleina silkki oli vahvasti edustettuna. Ja mikäs sen mukavampaa kesällä, kun vilpoinen silkki?! Miinuksena toki se, että ainakin ostamissani paidoissa on vain 'dry cleaning' mahdollinen.

Ensimmäinen ostos oli valkoinen silkkipaita:

 

Toisena mukaan lähti mintunvihreä silkkitoppi:


Jos nyt vaikka malttaisin odottaa sinne kuun loppuun asti, ennen kuin ryntään uudelleen ostoksille. Ei edes pidä harkita alakaupungille menoa, koska sitä ei koskaan tiedä mille houkutuksille ehtii altistua.

1 kommentti:

  1. Iiiik, -40% ja noin ihania paitoja :P Kyllä kannatti ostaa, melkein kuin rahaa olisi pankkiin pistänyt :) Miullakin sama suunnitelma (en osta mitään muka ennen reissua) ja eilen "palkitsin" itseni juoksuista Peakin kaupassa (eikä muuten ees ollut -40...tai muutakaan). Meillä siis molemmilla taitaa olla huono itsekuri vaatekaupoilla, lupaa hyvää yhteisille shoppailuille :) Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista